Courtyard House

A contemporary house consisting of large glass walls and a mixture of wood shingle cladding and black timber cladding. Surrounded by large deciduous trees the shady family garden will feature a contemporary woodland scheme, using permeable paving, grey gravel, and floating steps, combined with ferns, spring bulbs, and topiary oblongs to reflect the lines of the building. The house is visually striking and unique, and as such the garden will complement this using subtle colours and minimal material options, allowing the house and landscape to coexist and interact without competing for attention.

Architect: Williams Griffiths Architects

Ask Us Anything

Please feel free to send us a message to get in touch, to know more, to show your support or to work with us!

We look forward to hearing from you.