Stanbury Road

A new housing estate in Peckham, London consisting of four contemporary homes and a communal garden. Shade tolerant planting dominates this site’s planting plan, creating a link between the communal garden space and individual courtyard gardens for each of the properties. Climbing roses cover the boundary walls, whilst hardy shrubs and hedges flank the property paths. Spring bulbs, ferns, and flowering perennials weave through planting beds and multistem trees.

Predominantly white and yellow flowering ornamentals will lift and brighten the shady site.

This project is currently under construction.

Architect: Williams Griffiths Architects

Ask Us Anything

Please feel free to send us a message to get in touch, to know more, to show your support or to work with us!

We look forward to hearing from you.